Nu finns möjlighet att hyra en stor och fint renoverad sexrumslägenhet på Ö Rönneholmsvägen 26, Malmö

 

Ö Rönneholmsvägen 26, Malmö

Tillträde: 1/3 2020

Hyra: 20.924:- /mån   (2019 års hyresnivå)

6 rok, 199 kvm

 

Stor och rymlig sexrumslägenhet uppe på fjärde våningen. Gångavstånd till Malmös Centrum och med Triangelns tågstation och flertalet stadsbussar ett stenkast bort.

Stort vardagsrum med utgång till balkongen i syd-västläge. Fin detalj i vardagsrummet är den öppna spisen med svart marmor (eldningsförbud). Bibliotek/kontor/sovrum med ingång ifrån vardagsrummet samt ytterligare ett avgränsat rum i anslutning till köket som med fördel kan användas som matrum eller ett extra sovrum. Originalparketten är kvar i hela detta utrymmet. Totalt upp till 5 sovrum.

Rymlig hall med gott om plats för förvaring. Originalgolv av kalksten. I anslutning till hallen finner man även lägenhetens gäst-wc samt en större inredd klädkammare.

Lackade innerdörrar i ljusgrått, varav några med glasrutor i original från 60-talet.

Modernt kök. Dubbel kyl/frys, keramikhäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt gott om förvaring och generösa arbetsytor. Plats för en större matgrupp. Klinkergolv. Bänkskiva i svart granit.

I anslutning till köket finns ett mindre grovkök med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare.

Separat sovrumsavdelning med 3 sovrum. Här finns även ett stort antal garderober. Parkettgolv i korridor och sovrum.

Helkaklat ljust badrum med dusch.

 

Vid intresse skicka in en intresseanmälan på vår hemsida och maila sedan till hagagruppen@hagagruppen.com, skriv "Ö Rönneholmsvägen 26" i ämnesraden.