Stor tvårumslägenhet med egen ingång och uteplats i Västra Hamnen

 

Einar Hansens Esplanad 55, Malmö

Tillträde: 1/4 2021

Hyra: 11.015:-/mån (2020 års hyresnivå) - vattenförbrukning tillkommer

2 rok, 66 kvm (vån 1 av 7)

 

Stor och välplanerad tvårumslägenhet med egen ingång samt uteplats på första våningen i en av våra fastigheter i Västra Hamnen. Gång- och cykelavstånd till såväl Malmö Centralstation som Malmö Centrum. Förutom närhet till bad och strand finns även mataffärer, skolor, kaféer och gym bara ett stenkast bort.

Kök i ljusgrå kulör med köksbänk i polerad svart granit. Köks- och hallgolv i polerad grå granitkeramik. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, avfallskvarn samt kombinerad kyl- och frysskåp. Separat matplats med plats för en större matgrupp. Stor uteplats (27 kvm) med ugång från matplatsdelen.

I sovrummet finns det flera stora garderober.

Badrum med vitt blankt kakel och mörkgrå klinker. Badrummet är utrustat med duschhörna, toalett, ett stort handfat med kommod, spegelskåp, högskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Samtliga innerdörrar i lägenheten är i massiv ek. 

Planlösning finns i vår digitala katalog över fastigheten. Klicka på länken: /om-haga-gruppen/vara-fastigheter/vastra-hamnen/ (sid 14, lägenhet 1101)

Det är en RÖKFRI FASTIGHET så man får inte röka i lägenheten, på balkongen eller i direkt anslutning till fastigheten.

 

Vid intresse skicka in en intresseanmälan på vår hemsida och maila sedan till hagagruppen@hagagruppen.com, skriv "Einar Hansens Esplanad 51, lgh 1101" i ämnesraden. 

1 Hall

2 Hall

3 Vardagsrum

4 Vardagsrum

5 Vardagsrum

6 Kok

7 Kok

8 Matplats

9 Badrum

10 Badrum

11 Badrum

12 Sovrum

13 Sovrum

(Bilderna är tagna när fastigheten var nybyggd.)