Sexrumslägenhet på Carl Gustafs väg 16

 

Carl Gustafs väg 16, Malmö

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hyra: 21.120:- /mån (2020 års hyresnivå)

6 rok, 206 kvm (vån 5 av 9)

 

Stor och rymlig sexrumslägenhet på femte våningen. Gångavstånd till Malmös Centrum och med Triangelns tågstation och flertalet stadsbussar ett stenkast bort.

I hallen finns det en klädkammare med gott om plats för förvaring. Originalgolv av kalksten. I anslutning till hallen finner man även lägenhetens gäst-wc. 

Modernt kök. Dubbla kyl- och frysskåp, keramikhäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt gott om förvaring och generösa arbetsytor. Plats för en större matgrupp. Klinkergolv. I anslutning till köket finns ett grovkök med tvättmaskin och torktumlare. 

Vardagsrum och matrum i vinkel. Fin detalj i vardagsrummet är den öppna spisen med svart marmor (eldningsförbud). Golv i originalparkett. I anslutning till vardagsrummet finns ytterligare ett rum som exempelvis kan användas som bibliotek, kontor eller sovrum (det finns således möjlighet till fyra sovrum i lägenheten).

Separat sovrumsavdelning med tre sovrum och ett stort antal garderober samt två inredda klädkammare. Här finns även ett badrum med badkar och ett duschrum. Parkettgolv i korridor och sovrum.

Vitlackade innerdörrar, varav några med glasrutor i original från 60-talet.

Två balkonger. Den ena har utgång från vardagsrummet med utsikt över Pildammsparken. Den andra finns i sovrumsavdelningen med utgång från två av sovrummen.

 

Vid intresse skicka in en intresseanmälan på vår hemsida och maila sedan till hagagruppen@hagagruppen.com, skriv "Carl Gustafs väg 16, lgh 1513" i ämnesraden. 

 1 Hall

2 Gast Wc

3 Kok

4 Kok

5 Kok

7 Vardagsrum

8 Matrum

9 Bibliotek

10 Badrum

11 Sovrum

12 Korridor

13 Duschrum

14 Sovrum