Carl Gustafs väg 16, 5 rok, 181 kvm

 

Carl Gustafs väg 16, Malmö

Tillträde: 1/11 2020

Hyra: 18.749:- /mån

5 rok, 181 kvm

 

Stor och rymlig femrumslägenhet på sjätte våningen. Gångavstånd till Malmös Centrum och med Triangelns tågstation och flertalet stadsbussar ett stenkast bort.

I hallen finns det en klädkammare med gott om plats för förvaring. Originalgolv av kalksten. I anslutning till hallen finner man även lägenhetens gäst-wc. 

Modernt kök. Fullstor kyl och fullstor frys, keramikhäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt gott om förvaring och generösa arbetsytor. Plats för en större matgrupp. Klinkergolv. I anslutning till köket finns ett grovkök med tvättmaskin och torktumlare. 

Vardagsrum och matrum i vinkel. Fin detalj i vardagsrummet är den öppna spisen med svart marmor (eldningsförbud). Golv i originalparkett. 

Separat sovrumsavdelning med tre sovrum och ett stort antal garderober samt två inredda klädkammare. Här finns även ett badrum med badkar och ett duschrum. Parkettgolv i korridor och sovrum.

Vitlackade innerdörrar, varav några med glasrutor i original från 60-talet.

 

Vid intresse skicka in en intresseanmälan på vår hemsida och maila sedan till hagagruppen@hagagruppen.com, skriv "Carl Gustafs väg 16" i ämnesraden. 

1 Hall

3 Vardagsrum

6 Kok

7 Kok

5 Grovkok

9 Forvaring

10 Badrum

13 Badrum