4 rok, 130 kvm, Betonggatan 3

Med gångavstång till Limhamns Centrum och bara ett stenkast ifrån havet finner Ni denna exklusiva fyrarumslägenhet om 130 kvm i vår nybyggda fastighet i Limhamns Läge. Lägenheten ligger på översta våningen (4 av 4) på Betonggatan 3 och blir ledig 2019-03-01.

Rökfri fastighet!

Hyran är 17.669:- per månad (2018 års hyresnivå).

Vardagsrum och kök med öppen planlösning. Parkettgolv.

Hall med större skjutdörrsgarderob samt klinkergolv.

Tre sovrum med gott om garderobsförvaring samt två stora klädkammare inredda med klädstänger och hyllor. Parkettgolv i samtliga sovrummen. I sovrummen ingår persienner.

Helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp, spegelskåp ovan vask, golvvärme. Gäst-wc med duschhörna, även här finns golvvärme.

Kök med integrerad diskmaskin, dubbel kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt micro.

Privat stor takterass om ca 60 kvm.

I hyran ingår värme, vatten, basutbudet av TV-kanaler genom ComHem samt 100/100 Mbit/s bredband.

Ett större lägehetsförråd finnes i källaren dit man enkelt tar sig med hiss eller via trapphuset. Från källaren kommer man vidare ut till de låsta cykelförråden samt garage. Avtal för garage tecknas separat, månadskostnad per plats är för närvarande 800:-. 

Vid intresse fyller ni i en intresseanmälan samt skickar ett mail till hagagruppen@hagaruppen.com. Skriv "Rörtornet 1" i ämnesraden. Vi översänder gärna en katalog med utförligare information kring huset.